Opel leasen

Opel leasen

Een Opel leasen als zakelijke lease auto? Opel is een zeer breed Duits merk, zij streven ernaar om innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Het is daarom een van de meest populaire automerken ter wereld. Sinds 2017 is Opel onderdeel van de Franse PSA-Groep. 

In 1862 werd Opel opgericht door Adam Opel. Eerst maakten en verkochten ze naaimachines, daarna fietsen, motorfietsen en pas in 1899 werd de eerste auto geproduceerd.

Opel voorraad

In onze leasevoorraad vind je verschillende modellen van het merk Opel. De Opel Astra is de belangrijkste auto van het merk. Verder zijn er betaalbare compacte auto's, zoals de Karl en de Corsa. Maar ook grote en luxe auto's, zoals de Insignia en de Grandland X. De Opel Vivaro is een populaire bedrijfswagen. Elektrisch rijden is ook mogelijk met de Opel Ampera-e en binnenkort met meer modellen!

Bekijk hier het hele aanbod van Opel

Opel occasions

Je hebt niet veel geld om een nieuwe Opel aan te schaffen? In onze leasevoorraad vind je ook veel betrouwbare tweedehands Opels. Deze zijn nooit ouder dan 8 jaar, maar wel zeer betaalbaar. Ook zijn ze direct leverbaar.

Auto lease voor een Opel die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.

Opel maakt Duits rijden betaalbaar. Hieronder vind je onze actuele voorraad met scherpe prijzen en hoge kwaliteit!