Nissan leasen

Nissan leasen

Wil je een Nissan zakelijk leasen? Dit Japanse merk heeft al vele uiteenlopende modellen op de markt gebracht, in samenwerking met Renault. In Europa focust Nissan zich vooral op personenauto's, maar wereldwijd zijn ze vertegenwoordigd in ongeveer alle takken en hebben ze een marktaandeel van ongeveer 6%. Daarmee is Nissan een van de grotere autofabrikanten.

Nissan voorraad

Je vindt in onze leasevoorraad verschillende modellen van Nissan. Een vaste waarde van Nissan is al jaren de compacte Micra. De Qashqai is een zeer populaire SUV in Nederland, maar ook de Juke doet het hierin goed. Ook was de Nissan Leaf één van de eerste elektrische auto's die op de markt kwam.

Bekijk hier het hele aanbod van Nissan

Nissan occasions

Heb je niet genoeg geld om een nieuwe Nissan aan te schaffen? In onze leasevoorraad vind je ook veel betrouwbare tweedehands auto's. Deze zijn nooit ouder dan 8 jaar, maar wel zeer betaalbaar. Ook zijn ze direct leverbaar.

Auto lease voor een Nissan die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator. Je ontvangt vervolgens binnen één werkdag een offerte op maat!