Mercedes-Benz leasen

Mercedes-Benz leasen

Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Mercedes komt voort uit Daimler (1886), die later auto's produceerde onder de naam Mercedes, geïnspireerd op de naam van de dochter van een van de grootste klanten van Daimler.

Mercedes-Benz ontstond vervolgens in 1926 en is nu uitgegroeid tot één van de grootste én prestigieuste merken ter wereld. In elk segment van de markt zijn ze aanwezig, Mercedes-Benz heeft dan ook enorm veel modellen.

Het bekende logo van Mercedes-Benz (de driepuntige ster) zou duiden op het feit dat Daimler motoren wou bouwen voor gebruik op het land, in de zee en in de lucht.

Leasevoorraad Mercedes-Benz

De modellen van Mercedes-Benz worden in klassen aangegeven. Onderaan in de middenklasse vind je de A-Klasse en de B-Klasse. Vervolgens zijn de C-Klasse, S-Klasse en E-klasse zeer populair, met een sportief en elegant design. In het SUV-segment heeft Mercedes-Benz veel mogelijkheden, zoals de GLA-Klasse, GLC-Klasse, GLE-Klasse, G-Klasse en de GLS-Klasse. Ook op sportief gebied is de keuze groot, met AMG-versies en Coupé-modellen. Met de V-Klasse, Sprinter en Vito is er ook genoeg keuze wanneer je in een bedrijfswagen wilt rijden.

Bekijk hier de leasevoorraad van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz occasions

Heb je niet de middelen om een nieuwe Mercedes-Benz aan te schaffen? Dan kun je er ook voor kiezen om een jonge occasion te leasen. Deze zijn betaalbaar, nog steeds betrouwbaar en ook direct leverbaar!

Auto lease voor een Mercedes-Benz die niet in onze leasevoorraad staat?

Staat de auto bij een ander autobedrijf? Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.