Leasit

De verschillen tussen Financial Lease ZZP en LEASIT

Financial lease is een populaire leasevorm voor o.a. ZZP'ers. U laat als ZZP'er een personenauto of bedrijfswagen financieren en lost deze in gelijke maandtermijnen weer af. Al tijdens de looptijd bent u eigenaar van het leaseobject. Op deze pagina leggen we u in het kort de verschillen uit tussen Financial Lease ZZP en LEASIT.

Wanneer komt u in aanmerking voor financial lease?

Niet iedere ZZP'er komt in aanmerking voor financial lease. Zo is het voor startende ondernemers dikwijls onmogelijk om een zakelijke autofinanciering af te sluiten. De meeste leasebedrijven gaan dan ook alleen akkoord indien u hen de recente jaarcijfers van uw bedrijf kunt laten zien. Bij Financial Lease ZZP kunt u echter als startende ondernemer gewoon leasen! Dus ook als u geen recente jaarcijfers kunt overleggen en nog maar net ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Dat is meteen een verschil tussen Financial Lease ZZP en LEASIT. Want bij LEASIT kunt u alleen financial lease aanvragen wanneer u minimaal 4 maanden bij de KvK ingeschreven staat.

Eigen voorraad met lease auto's  

Een zeer groot voordeel is het wanneer u financial lease kunt afsluiten bij een leasebedrijf die een eigen voorraad met lease auto's heeft. Want als uw financiering rond is, dan kunt u vaak dezelfde dag nog uw personenauto of bedrijfswagen ophalen! Financial Lease ZZP heeft zijn eigen voorraad met lease auto's op de website staan. LEASIT heeft geen eigen autovoorraad.

Voordelen van bankonafhankelijke financial lease verstrekkers

Wist u trouwens dat LEASIT een onderdeel is van de Rabobank en dus niet bankonafhankelijk is? Dat betekent concreet dat zij niet de mogelijkheid hebben om voor u op zoek te gaan naar de voordeligste financial lease oplossing. Financial Lease ZZP is echter 100% onafhankelijk van banken en kredietverstrekkers. Zij zoeken dagelijks naar de meest voordelige verstrekkers van financial lease. U heeft bij Financial Lease ZZP de absolute zekerheid dat u altijd voordelig zakelijk leaset, en dat met de allerbeste voorwaarden.