De verschillen tussen Financial Lease ZZP en LEASIT

Financial lease is een populaire leasevorm voor o.a. zzp'ers. U laat als zzp'er een personenauto of bedrijfswagen financieren en lost deze in gelijke maandtermijnen weer af. Al tijdens de looptijd bent u eigenaar van het leaseobject. Op deze pagina leggen we u in het kort de verschillen uit tussen Financial Lease ZZP en LEASIT.

Wanneer komt u in aanmerking voor financial lease?

Niet iedere zzp'er komt in aanmerking voor financial lease. Zo is het voor startende ondernemers dikwijls onmogelijk om een zakelijke autofinanciering af te sluiten. De meeste leasebedrijven gaan dan ook alleen akkoord indien u hen de recente jaarcijfers van uw bedrijf kan laten zien. Bij Financial Lease ZZP kunt u echter als startende ondernemer gewoon leasen! Dus ook als u geen recente jaarcijfers kan overleggen en nog maar net ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Dat is meteen een verschil tussen Financial Lease ZZP en LEASIT. Want bij LEASIT kan u alleen financial lease aanvragen wanneer u minimaal 4 maanden bij de KvK ingeschreven staat.

Eigen voorraad met leaseauto's Financial Lease ZZP

Een zeer groot voordeel is het wanneer u financial lease kan afsluiten bij een leasebedrijf die een eigen voorraad met leaseauto's heeft. Want als uw financiering rond is, dan kunt u vaak dezelfde dag nog uw personenauto of bedrijfswagen ophalen! Financial Lease ZZP heeft zijn eigen voorraad met leaseauto's op de website staan. LEASIT heeft geen eigen autovoorraad.

Voordelen van bankonafhankelijke financial lease verstrekkers

Wist u trouwens dat LEASIT een onderdeel is van de Rabobank en dus niet bankonafhankelijk maar bankafhankelijk is? Dat betekent concreet dat zij niet de mogelijkheid hebben om voor u op zoek te gaan naar de voordeligste financial lease oplossing. Financial Lease ZZP is echter 100% onafhankelijk van banken en kredietverstrekkers. Zij zoeken dagelijks naar de meest voordelige verstrekkers van financial lease. U heeft bij Financial Lease ZZP de absolute zekerheid dat u altijd voordelig zakelijk leaset, en dat met de allerbeste voorwaarden.  

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur