Lease vergelijken

Lease vergelijken

Heeft u verschillende leaseconstructies bekeken en bent u tot de conclusie gekomen dat financial lease het beste bij u past? Financial lease heeft veel voordelen voor ondernemers. U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer en wilt gebruik kunnen maken van de fiscale voordelen bij financial lease. Of u wilt graag meteen economisch eigenaar zijn en gebruik kunnen maken van een slottermijn. Dan is de enige vraag nog voor u: waar vraag ik financial lease aan?

Btw

Let er altijd goed op of het leasebedrag inclusief of exclusief btw is. Zo voorkomt u vervelende verrassingen achteraf. Bij ons zijn alle bedragen exclusief btw. De btw betaalt u vooraf en kunt u later terugvorderen van de Belastingdienst. De maandtermijnen zijn altijd vrij van btw. Bent u een btw plichtige ondernemer? Dan is het leasen van een btw auto interessanter dan het leasen van een marge auto!

Zaken om rekening mee te houden

Er zijn verschillende zaken waarmee u rekening moet houden voordat u een financial lease contract afsluit. Kunt u bijvoorbeeld vervroegd aflossen? Bent u verplicht om een aanbetaling te doen of jaarcijfers aan te tonen? Wil ik een nieuwe of tweedehands auto leasen? Zorg er voor dat u altijd goed ingelezen bent. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons of neem een kijkje op onze wiki pagina voor meer informatie over alle onderwerpen rondom financial lease!

Leaseprijs weten?

Vraag bij ons, geheel vrijblijvend, een leaseofferte aan via onze leasecalculator. U ontvangt van ons binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel. U kunt een offerte aanvragen van een auto uit onze voorraad of van een auto die u elders heeft zien staan.