Kia leasen

Kia leasen

Het Zuid-Koreaanse merk Kia is steeds meer in opkomst in Nederland. Het biedt vooral betaalbare auto's met soms verrassende luxe uitrustingen. Zakelijke automobilisten zijn overtuigd door de aantrekkelijke en zuinige modellen.

Vooraad van Kia

Kia heeft een zeer ruim aanbod van modellen. Van de zuinige, kleine Picanto tot de grote Sorento. Een andere compacte auto is de Rio. De (Pro) Cee'd is een echte sportieve auto van Kia. Verder is de Sportage een goed verkopende SUV in Nederland en zijn er MPV's op de markt, de Venga en de Carens. Er is ook een volledig elektrische auto, de Soul EV en een hybride, de Niro.

Bekijk hier de gehele voorraad van Kia

Kia occasions

Wanneer je niet de middelen hebt om een nieuwe Kia aan te schaffen, dan kun je er ook voor kiezen om een jonge, betrouwbare occasions te leasen. Deze zijn in onze leasevoorraad nooit ouder dan 8 jaar én direct leverbaar.

Auto lease voor een Kia die niet in onze leasevoorraad staat?

Staat de auto bij een ander autobedrijf? Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.