Hyundai leasen

Hyundai leasen

Hyundai betekent ook wel 'modern' of 'moderniteit'. Dit merk timmert al meer dan 30 jaar aan de weg in Europa, vooral met betaalbare compacte auto's en SUV's heeft het Zuid-Koreaanse merk succes. Ook willen zij in 2020 marktleider zijn op het gebied van waterstof auto's. 

Leasevoorraad van Hyundai

Hyundai kent veel zuinige modellen, perfect voor de ZZP'er of startende ondernemer. Als kleinste compacte auto vind je de i10 in de leasevoorraad, gevolgd door de i20 en ix20. In de middenklasse is er de i30 (ook als wagon) en voor een SUV heb je bijvoorbeeld de keuze uit de Tucson of de Sante Fe. Ook vind je elektrische auto's in onze voorraad, zoals de Ioniq en de Kona.

Bekijk hier het aanbod van Hyundai

Hyundai occasions

Wanneer je niet te veel geld uit wilt geven voor een nieuwe Hyundai, dan kun je ook een tweedehands auto leasen. In onze leasevoorraad vind je alleen auto's jonger dan 8 jaar, hierdoor zijn ze nog steeds erg betrouwbaar en hebben ze de grootste afschrijving al gehad.

Auto lease voor een Hyundai die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator. Vervolgens heb je binnen één werkdag een offerte op maat in de mail!