Ford leasen

Ford leasen

Denk je aan een Ford als jouw nieuwe zakelijke lease auto? Ford, met als logo de blauwe ovaal, staat ook wel bekend om zijn fijne rijeigenschappen en ook om het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ford behaalde als eerste automobielfabrikant een ISO 14001 certificering voor een strenge milieustandaard.

In 1903 richtte Henry Ford, met investeerders, de Ford Motor Company op en ruim 3 jaar later waren ze al de grootste autobouwer van de Verenigde Staten.

Leasevoorraad van Ford

De Ford Ka en de Ford Fiesta zijn populair in de compacte klasse. Daarboven, voor mensen die iets meer ruimte zoeken, heb je de Ford Focus en Ford Mondeo. Daarnaast kent Ford verschillende mpv's, zoals de C-MAX en de S-MAX en ook SUV's, zoals de EcoSport en de Kuga. De Ford Transit is een populaire bedrijfswagen.

Bekijk hier de leasevoorraad van Ford

Ford occasions

Wil je liever niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe auto? Lease dan een tweedehands auto! Al onze occasions zijn nooit ouder dan 8 jaar en hebben geen kilometerstand hoger dan 200.000, waardoor ze nog steeds betrouwbaar zijn.

Auto lease voor een Ford die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.