Ford Fiesta lease

Ford Fiesta lease

In 1976 kwam de eerste Ford Fiesta op de markt en inmiddels is het al toe aan de zevende generatie. Door de relatief lage prijzen en de goede rijeigenschappen werd deze compacte auto populair. Gedurende de jaren is de Fiesta een aantal keren van een facelift voorzien en tegenwoordig zijn er veel verschillende varianten te verkrijgen. De huidige Ford Fiesta is een stuk groter en luxueuzer dan de eerste versies van het model.

De Ford Fiesta is voor de meeste personen een geschikt voertuig. Het biedt comfort, rijgemak, maar ook luxe. Daarom is deze auto geschikt voor stadsverkeer, maar ook voor langere afstanden. 

Ford Fiesta occasions

De Fiesta is een zeer gewilde occasion. Vanaf een kleine 6.000 euro heeft u al een tweedehands auto uit 2012, wel met aardig wat kilometers op de teller. Legt u iets meer geld bij, dan heeft u een zeer betrouwbare jonge occasion met niet zo veel kilometers op de teller.

Varianten

De nieuwe Fiesta vindt u in meerdere varianten, een ST-line (het sportieve topmodel), een 'stylish' Titanium, een Vignale en een Active. Ook kunt u kiezen uit verschillende motoren diesel of benzine.