Zakelijk Leasen zonder Aanbetaling bij Financial Lease ZZP

Kan ik leasen zonder aanbetaling?

Afhankelijk van uw situatie wordt er gekeken of u kunt leasen zonder aanbetaling. Uiteraard kunnen we elke aanvraag zonder aanbetaling in behandeling nemen. Ook voor startende ondernemers zouden we een goedkeuring kunnen krijgen zonder een extra aanbetaling. Wanneer u bij toetsing goed scoort als startende ondernemer, kunt u een goedgekeurde lease offerte ontvangen zonder aanbetaling. 

Maximale lease bedrag

Als ondernemer kunt u maximaal de investeringswaarde van de auto financieren. Dit houdt in dat u als btw plichtige ondernemer niet meer kunt financieren dan de aanschafwaarde excl. btw. De btw verrekend u immers met uw belastingaangifte. Bij een marge auto kunt u vaak wel het volledige factuurbedrag leasen, het factuurbedrag is dan gelijk aan de investeringswaarde. Uitzondering hierop zijn niet btw plichtige ondernemers. Wanneer u (bijvoorbeeld) als ondernemer in de zorg een btw auto kiest, behandelen wij deze als marge auto. U kunt de btw niet verrekenen dus dan is het factuurbedrag altijd de investeringswaarde.

Lees hier meer over btw bij financial lease

Voordelen van leasen zonder aanbetaling
  • U beschikt direct over een auto van de zaak.
  • U behoudt uw liquiditeit voor winstgevende doelen.
  • Daardoor heeft u meer financiële speelruimte om te investeren in andere belangrijke zaken.
Voordelen van leasen mét aanbetaling
  • Het bedrag dat u aanbetaalt, wordt in mindering gebracht op uw leasebedrag, daardoor betaalt u lagere maandtermijnen gedurende de looptijd van uw auto.
  • U kunt ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken en daarmee de aanbetaling doen.

Heeft u nog andere vragen over financial lease of specifiek over zakelijk leasen zonder aanbetaling? Neem gerust contact met ons op!