Lease vergelijken

Lease vergelijken

Heb je verschillende leaseconstructies bekeken en ben je tot de conclusie gekomen dat financial lease het beste bij jou past? Financial lease heeft veel voordelen voor ondernemers. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer en wilt gebruik kunnen maken van de fiscale voordelen bij financial lease. Of je wilt graag meteen economisch eigenaar zijn en gebruik kunnen maken van een slottermijn. Dan is de enige vraag nog voor jou: waar vraag ik financial lease aan?

Btw

Let er altijd goed op of het leasebedrag inclusief of exclusief btw is. Zo voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Bij ons zijn alle bedragen exclusief btw. De btw betaal je vooraf en kun je later terugvragen van de Belastingdienst. De maandtermijnen zijn altijd vrij van btw. Ben je een btw plichtige ondernemer? Dan is het leasen van een btw auto interessanter dan het leasen van een marge auto!

Zaken om rekening mee te houden

Er zijn verschillende zaken waarmee je rekening moet houden voordat je een financial lease contract afsluit. Kun je bijvoorbeeld vervroegd aflossen? Ben je verplicht om een aanbetaling te doen of jaarcijfers aan te tonen? Wil ik een nieuwe of tweedehands auto leasen? Zorg er voor dat je altijd goed ingelezen bent. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons of kijk verder op onze wiki pagina voor meer informatie over alle onderwerpen rondom financial lease!

Leaseprijs weten?

Vraag bij ons, geheel vrijblijvend, een leaseofferte aan via onze leasecalculator. Je ontvangt van ons binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel. Je kunt een offerte aanvragen van een auto uit onze voorraad of van een auto die je ergens anders hebt zien staan.