Tesla leasen

Tesla leasen

De Amerikaanse autofabrikant Tesla, opgericht in 2003, maakt elektrische auto's en produceert onder andere ook snellaadpunten (superchargers), zonnepanelen en batterijen. Tesla heeft de ambitie om een grote autobouwer te worden, door eerst dure wagens te ontwikkelen om de inkomsten en technologieën vervolgens te gebruiken voor goedkopere modellen en een breed aanbod uit te bouwen. Het doel van Tesla: de wereld van elektrisch rijden overtuigen.

Tesla is een trendsetter op het gebied van elektrisch rijden. Met een Tesla rijd je in een snelle, veilige en milieuvriendelijke auto.

Voorraad Tesla modellen

In 2013 werd de eerste Tesla Model S geleverd in Europa. Deze luxe auto heeft een actieradius van gemiddeld ruim 400 kilometer, verschillend per uitvoering. De nieuwe Tesla Model 3 is een compacte Sedan die meer concurreert qua prijs met andere merken. De standaard uitvoering heeft een actieradius van 350 kilometer, het lange afstandsmodel, ofwel de 'Long Range', komt tot wel 544 kilometer. Verder heeft Tesla nog de Model X, een SUV met een elektrisch bereik tussen 381 en 475 km. Typisch aan dit model zijn de valkdeuren.

Bekijk hier de voorraad van Tesla

Tesla occasions

In onze leasevoorraad vind je veel tweedehands Tesla's van Model S. Deze zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe versie. Uit onderzoek blijkt dat de accucapaciteit maar weinig inlevert (10% bij zo'n 270.000 kilometer gereden). 

Auto lease voor een Tesla die niet in onze leasevoorraad staat?

Staat er een gewenste Tesla bij een ander autobedrijf? Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.