Financial lease berekenen, Informatie en Tips

Bij Financial Lease ZZP, handelsnaam van Auto Financier Nederland bepaald u zelf uw maandtermijn voor uw Financial Lease Auto. Of het nu gaat om MKB lease, Occasion lease, auto leasen eenmanszaak of bus leasen zzp, eigenlijk wordt met al deze termen Financial lease zonder jaarcijfers bedoeld. Kies uit onze ruime voorraad een gewenste occasion lease of een nieuwe lease auto en bereken hem aan de hand van de dealer vraagprijs. U kunt zelf de looptijd, aanbetaling en slottermijn bepalen en zo uw financial lease berekenen.

« Terug naar Financial Lease Wiki

Voordeligste Financial Lease Berekenen en aanvragen

In onze Occasion Lease voorraad kunt u zelf de looptijd, slottermijn of aanbetaling veranderen. Hierdoor kunt u het maandbedrag aanpassen naar een voor u voordeligste calculatie, eenmaal uw leaseprijs berekend kunt u binnen enkele klikken een financial lease aanvraag indienen. Uw aanvraag zal binnen één werkdag behandeld worden waarna het voordeligste financial lease voorstel aan u terug gekoppeld wordt.

Looptijd Financial Lease berekenen

In uw occasion lease berekening kunt u kiezen tussen een looptijd van af 12 tot 60 maanden, met stappen van 6 maand. Uiteraard zal bij een kortere looptijd het maand een stuk hoger zijn dan bij een langere looptijd, de voordeligste Financial Lease berekening is altijd op basis van de maximale looptijd van 60 maanden. Bij het bepalen van de looptijd moet er rekening gehouden worden met de maximale ouderdom van een Financial lease auto of bedrijfswagen. In de looptijd mag het voertuig niet ouder worden dan 120 maanden ( 10 Jaar). Op de dag dat het voertuig 10 jaar oud wordt, moet de financiering volledig zijn ingelost. 

Slottermijn Financial Lease Berekenen

Bij financial lease kunt u gebruik maken van een slottermijn in uw financial lease berekening. Echter merken wij vaak dat de term Slottermijn niet helemaal duidelijk is in de aanvragen. We zullen daarom uitleg geven over het slottermijn. Allereerst, Financial Lease bestaat uit twee componenten: Rente en Aflossing. Wanneer u kiest voor een slottermijn, dan kiest u om een deel van het te financieren bedrag van uw occasion lease niet af te lossen. Het gedeelte van uw auto financiering dat u niet aflost, moet u aan het eind van de looptijd in één keer voldoen. Omdat u gedurende de leaseperiode minder aflossing betaald, is uw maandbedrag van uw auto lease lager. Het gemiddeld gefinancierd bedrag is echter wel hoger waardoor u wel een voordelig financial lease tarief heeft, maar tijdens de volledige looptijd wel iets meer krediet vergoeding betaald. Het geleende geld heeft u immers langer in bezit. Bij uw Financial Lease Auto moet het slottermijn altijd wel in verhouding zijn met de economische restwaarde van uw Lease Auto.

Financial Lease Berekenen met Aanbetaling of inruil

Bij Financial Lease kan maximaal de investeringswaarde van de Financial Lease Auto gefinancierd worden. Bij een Marge auto leasen is dat tot het volledige factuurbedrag, Bij een BTW Lease Auto is dat maximaal het factuurbedrag excl. BTW. De BTW is immers geen investering omdat u deze terug vraagt van de belastingdienst. Door financial lease berekenen met een aanbetaling of uw huidige auto in te ruilen en als aanbetaling te laten verrekenen, krijgt u een veel voordeliger financial lease voorstel. Uw geïnvesteerde vermogen, en daarmee het gemiddeld geïnvesteerde vermogen gaat omlaag waardoor u minder krediet vergoeding betaald bij uw auto lease. Ook krijgt uw nieuwe Financialleaseauto een hogere dekkingsgraad waardoor Auto Financier Nederland u een voordeliger financial lease voorstel kan doen.

« Terug naar Financial Lease Wiki

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur