Koppelpartner worden van Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP werkt inmiddels samen met meer dan 200 autobedrijven door heel Nederland. Dankzij de samenwerking met universele autobedrijven én merkdealers kunnen wij u een landelijke dekking garanderen. En daarbij bieden we de grootste financial lease voorraad voor ZZP'ers en MKB'ers. Uw nieuwe of gebruikte bedrijfsauto leaset u tegen de laagste tarieven en met de beste voorwaarden! Overigens bieden we al onze occasions aan mét btw. Onze occasions zijn maximaal 8 jaar oud.

Ook zakelijke leasepartner van Financialleasezzp.nl worden?

Ieder Nederlands autobedrijf kan zich bij ons aansluiten als zakelijke leasepartner en profiteren van onze naamsbekendheid op het internet. We hanteren echter wel kwaliteitseisen. Zo blijven onze klanten verzekerd van de beste kwaliteit auto's en correctheid van de occasions. U moet o.m. voldoen aan onze eisen die we stellen aan de garantie. Wilt u onze leasepartner worden? Dan moet u bereid zijn om al onze klanten op de wijze van Financial Lease ZZP te helpen.  

Hoe werkt zakelijk leasepartner worden?

Als u besluit om onze zakelijke leasepartner te worden dan kunnen we elkaars positie op de markt verstevigen. En onze klanten hebben er ook profijt van. Hoe het in de praktijk werkt? U koppelt uw occasionvoorraad aan onze eigen voorraadmodule. Zo worden al uw voertuigen opgenomen in onze leasevoorraad met daarbij onze leasecalculator. U adverteert dan gratis met uw autoaanbod op Financial Lease ZZP. Zo brengt u uw voorraad onder de aandacht van al onze zakelijke leaserijders. Uw verkoopkansen stijgen aanzienlijk! En dat allemaal zonder dat u daarvoor extra kosten maakt. En hoe zit het met ons? Wat is ons voordeel wanneer u met ons samenwerkt? Wij treden dan op als uw online leaseadviseur. Klanten die overwegen om uw auto aan te schaffen kunnen bij ons een goedkope financial lease aanvragen.

Financial lease en leasecalculator op uw eigen website?

We kunnen uw complete autovoorraad vervolgens weer terugkoppelen naar uw website. Daarbij tonen we een leasecalculator die uw bezoekers kunnen gebruiken om de leasetermijnen te berekenen, per auto afzonderlijk. U voorziet in dat geval uw website met ons offerte aanvraagformulier voor financial lease. Uw klanten kunnen vervolgens via uw eigen website bij ons een leasevoorstel indienen.

Wij zijn uw professionele leaseadviseur

Wij van Financial Lease ZZP nemen graag alle financiële rompslomp van u over. U kunt zich daarom uitsluitend richten op de verkoop en inkoop van leaseauto's. Lekker makkelijk! Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot de grootste financiële leasewebsite voor zakelijke rijders. Financial Lease ZZP behandeld uw klanten alsof het onze klanten zijn. We nemen nooit zelf contact op met uw klanten, tenzij u dat natuurlijk wél wenselijk vindt.

Mogelijkheden als zakelijk leasepartner voor uw autobedrijf?

Graag bespreken we in persoonlijke setting samen met u alle mogelijkheden en voordelen die het partnership u biedt. Neem contact met ons op en één van onze leasespecialisten maakt vervolgens een afspraak met u.

financial leaseadviseur