Auto Lease ZZP leasen zonder cijfers

Auto Lease ZZP

Voor ZZP'ers is het soms lastig om zakelijk een auto te leasen. Veel leasemaatschappijen stellen torenhoge eisen aan deze groep ondernemers. Ben je ZZP'er en is je lease aanvraag ergens anders afgewezen? Of kun je geen jaarcijfers aantonen? Of wil je gewoon zo goedkoop mogelijk een bedrijfsauto leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf

Voor ZZP’ers is een personenauto of bedrijfswagen het visitekaartje van het bedrijf. Daarmee bezoek je immers je klanten. Je komt natuurlijk niet goed voor de dag met een oude afgereden wagen. Lease daarom een nieuwe of gebruikte auto waarmee je jaren verder kunt! Je financiert een voertuig met de voordeligste financial lease voor ZZP'ers van Nederland. Met deze leasevorm heb je altijd de vrijheid om je eigen verzekeringsmaatschappij te kiezen. En je bepaalt zelf door welke autogarage je eventueel het onderhoud laat plegen. Daarnaast is een auto leasen als ZZP’er bij ons transparant en goedkoop. Je weet altijd waar je aan toe bent. Zo leggen we samen van te voren de hoogte van de maandtermijnen en de looptijd van de lease overeenkomst vast. Maandelijks betaal je dus een vast bedrag aan aflossing en rente. Deze veranderen niet tijdens de looptijd. Na afloop van de leaseperiode is de auto volledig jouw eigendom! We doen niet aan jaarkilometrage of dure her-calculatie. Met onze financial lease behoud je je werkkapitaal, zodat je kunt blijven investeren in je onderneming.

De voordelen van auto leasen als ZZP'er:

  • Bij ons kun je tot 100% van de investering financieren. Je liquiditeit blijft behouden, net zoals je werkkapitaal.
  • Bij ons is het leasen van een auto het goedkoopste van Nederland!
  • Met financial lease staan de maandbedragen altijd vast. Géén extra kosten achteraf!
  • Financial Lease ZZP doet niet aan dure hercalculaties.
  • De personenauto of bedrijfswagen is direct je eigen economisch bezit.
  • Daarom kun je profiteren van talloze fiscale voordelen waaronder investeringsaftrek en het verrekenen van de btw kosten bij de eerstvolgende aangifte.
  • Al binnen 1 werkdag geven we duidelijkheid over het wel/niet accepteren van de leaseaanvraag!

Aanbod personenauto's     Aanbod bedrijfswagens