Auto Lease ZZP leasen zonder cijfers

Auto Lease ZZP

Voor ZZP'ers is het soms lastig om zakelijk een auto te leasen. Veel leasemaatschappijen stellen torenhoge eisen aan deze groep ondernemers. Bent u ZZP'er en is uw lease aanvraag elders afgewezen? Of kunt u geen jaarcijfers aantonen? Of wilt u gewoon zo goedkoop mogelijk een bedrijfsauto leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw bedrijf

Voor ZZP’ers is een personenauto of bedrijfswagen het visitekaartje van het bedrijf. Daarmee bezoekt u immers uw klanten. U komt natuurlijk niet goed voor de dag met een oude afgereden wagen. Lease daarom een nieuwe of gebruikte auto waarmee u jaren verder kunt! U financiert een voertuig met de voordeligste financial lease voor ZZP'ers van Nederland. Met deze leasevorm heeft u altijd de vrijheid om uw eigen verzekeringsmaatschappij te kiezen. En u bepaalt zelf door welke autogarage u eventueel het onderhoud laat plegen. Daarnaast is een auto leasen als ZZP’er bij ons transparant en goedkoop. U weet altijd waar u aan toe bent. Zo leggen we samen van te voren de hoogte van de maandtermijnen en de looptijd van de lease overeenkomst vast. Maandelijks betaalt u dus een vast bedrag aan aflossing en rente. Deze veranderen niet tijdens de looptijd. Na afloop van de leaseperiode is de auto volledig uw eigendom! We doen niet aan jaarkilometrage of dure her-calculatie. Met onze financial lease behoudt u uw werkkapitaal, zodat u kunt blijven investeren in uw onderneming.

De voordelen van auto leasen als ZZP'er:

  • Bij ons kunt u tot 100% van de investering financieren. Uw liquiditeit blijft behouden, net zoals uw werkkapitaal.
  • Bij ons is het leasen van een auto het goedkoopste van Nederland!
  • Met financial lease staan de maandbedragen altijd vast. Géén extra kosten achteraf!
  • Financial Lease ZZP doet niet aan dure hercalculaties.
  • Uw personenauto of bedrijfswagen is direct uw eigen economisch bezit.
  • Daarom kunt u profiteren van talloze fiscale voordelen waaronder investeringsaftrek en het verrekenen van de btw kosten bij de eerstvolgende aangifte.
  • Al binnen 1 werkdag geven we u duidelijkheid over het wel/niet accepteren van de leaseaanvraag!

Aanbod personenauto's     Aanbod bedrijfswagens