Financial Lease auto leasen

Nieuwe financial lease auto

Heb je al een leaseofferte ontvangen voor je nieuwe auto bij een andere leaseaanbieder en wil je deze graag vergelijken met onze financial lease offerte? Of is je aanvraag ergens anders afgewezen? Ook in dat geval zijn wij je graag van dienst en is de kans groot dat je bij ons toch een goedkope lease kunt afsluiten. Voor een goede indicatie van de kosten raden we je aan om gebruik te maken van onze leasecalculator. De uitkomsten van deze calculator zijn altijd op basis van het gemiddelde leasetarief 'zonder jaarcijfers'. Besluit je om na het berekenen van de kosten een lease offerte aan te vragen? Dan vul je simpelweg enkele gegevens in en dien je vervolgens de aanvraag in via de website. We bekijken jouw aanvraag en doen je vervolgens een scherp voorstel binnen één werkdag.

De goedkoopste financial lease aanbieding voor je nieuwe auto!

Wij geven je met onze lease calculator een realistisch beeld van de maandtarieven. Deze calculator is gebaseerd op startende bedrijven waarvan de ondernemers nog geen jaarcijfers kunnen aantonen. Kun je wél de jaarcijfers van de voorbije boekjaren aanleveren? Dan garanderen we je dat je tegen de laatste tarieven kunt leasen. Voor alle ondernemers proberen we in ieder geval altijd de beste aanbieding te doen. Ben je benieuwd hoeveel geld je bespaard wanneer je bij ons zakelijke auto lease afsluit? Vraag dan direct een offerte aan en profiteer van veel voordeel!

Nieuwe financial lease auto en btw

Bij Financial Lease ZZP kun je maximaal de aanschafwaarde exclusief de btw van je nieuwe auto laten financieren. Financial lease is een leasevorm uitsluitend voor de zakelijke markt. Met deze vorm van leasen financier je de investeringswaarde van een voertuig. Wanneer je de investering vervolgens activeert op de balans van je onderneming, dan kun je bij de eerstvolgende btw aangifte het volledige btw bedrag in één keer verrekenen met de Belastingdienst. Vandaar zijn de maandtermijnen vrij van btw.

Lees hier meer over de btw bij financial lease