Financial Lease auto leasen

Nieuwe financial lease auto

Heeft u al een leaseofferte ontvangen voor uw nieuwe auto bij een andere leaseaanbieder en wilt u deze graag vergelijken met onze financial lease offerte? Of is uw aanvraag  elders afgewezen? Ook in dat geval zijn we u graag van dienst en is de kans groot dat u bij ons toch een goedkope lease kunt afsluiten. Voor een goede indicatie van de kosten raden we u aan om gebruik te maken van onze leasecalculator. De uitkomsten van deze calculator zijn altijd op basis van het gemiddelde leasetarief 'zonder jaarcijfers'. Besluit u om, na het berekenen van uw kosten een lease offerte aan te vragen? Dan vult u simpelweg enkele gegevens in en dient u vervolgens de aanvraag in via de website. We bekijken uw aanvraag en doen u vervolgens een scherp voorstel. U zult merken dat het maandbedrag in de offerte meestal lager is dan de uitkomst in onze leasecalculator!

De goedkoopste financial lease aanbieding voor uw nieuwe auto!

Wij geven u met onze lease calculator een realistisch beeld van de maandtarieven. Deze calculator is gebaseerd op startende bedrijven waarvan de ondernemers nog geen jaarcijfers kunnen aantonen. Kunt u wél de jaarcijfers van de voorbije boekjaren aanleveren? Dan garanderen we u dat u tegen de laatste tarieven kunt leasen. Voor alle ondernemers proberen we in ieder geval altijd de beste aanbieding te doen. Bent u benieuwd hoeveel geld u bespaard wanneer u bij ons zakelijke auto lease afsluit? Vraag dan direct een offerte aan en profiteer van veel voordeel!

Nieuwe financial lease auto en btw

Bij Financial Lease ZZP kunt u maximaal de aanschafwaarde exclusief de btw van uw nieuwe auto laten financieren. Financial lease is een leasevorm uitsluitend voor de zakelijke markt. Met deze vorm van leasen financiert u de investeringswaarde van een voertuig. Wanneer u de investering vervolgens activeert op de balans van uw onderneming, dan kunt u bij de eerstvolgende btw aangifte het volledige btw bedrag in één keer verrekenen met de Belastingdienst. Vandaar zijn uw maandtermijnen dan ook vrij van btw.

Lees hier meer over de btw bij financial lease