nationale autolease bij Financial lease zzp

Nationaal Auto Leasen

Nationale autolease is bij ons mogelijk. Iedere Nederlandse ondernemer heeft de mogelijkheid om bij ons een voordelige financial lease af te sluiten voor een auto die hij of zij ergens anders heeft zien staan. Dat kan in je eigen woonplaats zijn, bij een lokale autodealer, of bij 1 van de vele autobedrijven waarmee wij samenwerken. Zij tonen hun actuele autovoorraad op onze website.

Lening bij autobedrijf afsluiten of toch maar niet?

Veel autobedrijven bieden de mogelijkheid om een autofinanciering af te sluiten voor een auto die je bij hen wilt kopen. Dit lijkt misschien aantrekkelijk, vooral als je per direct een nieuwe auto nodig hebt, maar verkijk je er niet op! Wat je daadwerkelijk afsluit is een zeer dure autolening... Het autobedrijf doet meestal zaken met één kredietverstrekker. Van enige vergelijking op basis van rente en voorwaarden kan dus geen sprake zijn. Het gevolg is dat je veel te veel voor je lening en dus uiteindelijk voor je auto betaalt. Dus: Een lening bij een autobedrijf afsluiten is zeer onverstandig. De oplossing? Vraag bij ons een goedkope financial lease aan voor een auto die je bij een specifiek autobedrijf wilt aanschaffen. Binnen 24 uur na acceptatie kun je al rijden in je nieuwe aanwinst! Wij verstrekken financial lease door heel Nederland.

Financial lease voor alle ZZP'ers en Mkb'ers

Van onze nationale autolease kunnen alle Nederlandse ZZP'ers en Mkb'ers gebruik maken. Natuurlijk moet je maandelijks het benodigde geld voor financial lease kunnen betalen. Om te toetsen of je kunt voldoen aan de voorwaarden van financial lease, hebben we enkele gegevens van jou nodig. Maar je bent bij ons niet verplicht om jaarcijfers aan te leveren. Dat is goed nieuws voor startende ondernemers! Ook hoef je niet altijd een aanbetaling te doen. Dit is bij sommige leasemaatschappijen wel verplicht. Toch heeft het doen van een aanbetaling voordelen en je kunt zelfs je huidige auto daarvoor gebruiken.

Lage maandlasten met financial lease

Onze financial lease behoort tot de goedkoopste zakelijke lease van Nederland. Vergelijk onze leasetarieven gerust met die van onze concurrenten. Je moet dan natuurlijk wel een eerlijke vergelijking doen. Dat wil zeggen dat je precies dezelfde gegevens gebruikt bij de vergelijking. Kun je ergens anders goedkoop leasen? Dan kan dat bij ons waarschijnlijk nóg goedkoper. Maar zelf heb je ook veel invloed op de hoogte van je maandlasten (leasetermijnen). We schreven hierboven al dat je niet verplicht bent om een aanbetaling te doen. Toch zou je kunnen overwegen om de inruilwaarde van je huidige auto -als je die hebt- daarvoor te gebruiken. Ook al heb je een oude auto, deze is altijd iets waard. Met het geld dat je daarvoor ontvangt doe je een aanbetaling en dit brengen wij in mindering op de totale leasekosten. Zo rijd je maandelijks nog voordeliger! Een andere mogelijkheid om goedkoop te leasen is door een slottermijn in te bouwen of door te kiezen voor een occasion.

De goedkoopste occasion lease van Nederland

Occasion lease is niets anders dan het leasen van een gebruikte auto. Het is een populaire leasevorm voor starters. Als starter maak je in het begin al veel kosten. Dan is het leasen van een nieuwe personenauto of bedrijfswagen wellicht iets teveel van het goede. Wij hebben duizenden gebruikte personenauto's en bedrijfswagens in ons bestand staan. Je kunt op deze website het aanbod doorzoeken. Dit zijn jonge occasions die geheel nagekeken zijn en voldoen aan onze strenge criteria. Omdat deze wagens veel goedkoper in aanschaf zijn, hoef je daarvoor een minder grote financiering af te sluiten. Je kunt met een occasion auto nog vele jaren rijden.

Vraag vandaag nog financial lease aan!

Waar wacht je nog op? Bereken vandaag nog wat financial lease maandelijks en in totaal kost. Je kunt gebruik maken van onze leasecalculator en de maandtermijnen tot in precisie berekenen. Kies voor een auto uit onze enorme autovoorraad of vul de gegevens in van een auto die ergens anders te koop staat. Je kunt aangeven of je een aanbetaling wilt doen, een slottermijn wilt inbouwen en tevens kun je zelf de looptijd van de financiering bepalen. De uitkomst van de berekening kan iets afwijken van de definitieve offerte. Verstuur vandaag nog een financial lease aanvraag en wij nemen deze meteen in behandeling!

Aanbod personenauto's     Aanbod bedrijfswagens