Bouw- en grondverzetmachines leasen

Bouw- en grondverzetmachines leasen

Equipment lease is ook voor bedrijven in de bouw een uitkomst. Als er in een bepaalde sector veel machines gebruikt worden, dan is dat wel in de bouwsector. Bouw- en grondverzetmachines zijn kostbare goederen. Er zijn maar weinig bouwbedrijven die dergelijke machines zelf kunnen aanschaffen. Daarom kiest vrijwel iedereen voor onze goedkope equipment lease en breiden ze daarmee hun bedrijf uit. Wat is equipment leasing? Dit is een zakelijke financiering voor bedrijven die we ook wel 'financial lease' noemen. Voor welke specialistische werkzaamheden heeft u een nieuwe machine nodig?

Goedkoop bouw- of grondverzetmachines leasen

In de bouwsector gaat veel geld om. De bouw is de aanjager van de Nederlandse economie. Maar de zon gaat niet altijd voor niets op. Voor een goede bouw- of grondverzetmachine moet u zo een paar ton neerleggen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten van hoogwerkers of hijskranen. Deze reiken bijna letterlijk tot aan de wolken. Kies ervoor om dergelijke machines te leasen. Dat is minder duur dan u denkt! Sterker nog, met onze equipment lease bent u daarvan direct economisch eigenaar. Dit heeft allereerst als voordeel dat u fiscale aftrekposten heeft en de btw van het leaseobject kunt terugvragen bij de Belastingdienst. U drukt tevens de winst van uw onderneming. En natuurlijk is een belangrijk voordeel dat u niet de totale aankoopsom hoeft te betalen, maar maandelijks een bepaald bedrag aflost. Financial Lease ZZP regelt alles voor u. Als financier kunnen we u ook voorzien van een leaseadvies op maat.  

Welke machines voor in de bouw leasen?

Bij Financial Lease ZZP kunt u vrijwel alle soorten bouwmachines en grondverzetmachines leasen. Het is maar net welke investering uw bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien. Voor de onderstaande bedrijfsmiddelen kunt u bij ons in elk geval een leaseofferte aanvragen:

  • Bulldozer
  • Graafmachine
  • Kipper
  • Verreiker
  • Hoogwerker
  • Hijskraan
  • Wals

Machine lease geschikt voor iedereen, ook voor starters!

Onze machine lease is geschikt voor alle ondernemers en bedrijven. Dus niet alleen voor grote ondernemingen, maar ook zeker voor het midden- en kleinbedrijf. Startende ondernemers kunnen bij ons machine lease aanvragen zonder jaarcijfers.

Gebruikte machines leasen

Het is mogelijk om onze machine lease te combineren met gebruikte machines. Als financier kunnen wij een dergelijke financiering voor u regelen. U financiert een gebruikte machine voor een vast bedrag per maand. Het voordeel van het leasen van gebruikte machines is dat u kunt kiezen voor een kortere looptijd of lagere maandtermijnen.

Vraag een offerte aan!