Land- en tuinbouw apparatuur leasen

Het leasen van land- en tuinbouwapparatuur met equipment lease is mogelijk bij Financial Lease ZZP. In de landbouw en tuinbouw wordt steeds vaker machinaal gewerkt. Echt handwerk is er nauwelijks meer bij. Dergelijke machines en apparatuur zelf financieren is vaak niet mogelijk. En als dat wel mogelijk is, dan is het de vraag of het verstandig is. Als u land- en tuinbouw apparatuur leaset, dan bent u daar direct de eigenaar van en kunt u deze direct inzetten voor uw werkzaamheden. Zo kan u de werkzaamheden blijven uitvoeren zonder dat u daarvoor een groot bedrag in één keer moet uitgeven. Uw liquiditeit blijft gegarandeerd en u kan tegelijk profiteren van veel fiscaal voordeel.

Lage maandlasten met equipment lease mogelijk

We informeren u straks over de apparatuur die u bij ons kan leasen. Het is voor u echter van belang om te weten dat u zelf ook controle heeft over de kosten. Zo kan u met onze financial lease voor equipment de maandlasten verlagen. Dat kan in de eerste plaats door een aanbetaling te doen. U betaalt aan het begin van de looptijd/overeenkomst een deel van de aankoopsom. Tijdens de duur van de overeenkomst verlaagt u daarmee uw maandelijkse lasten. Of u kiest voor een kortere looptijd zodat u de financiering sneller heeft afgelost. Het is ook mogelijk om een deel van de aankoopsom te betalen aan het einde van de leaseovereenkomst. U bouwt dan een z.g. 'slotsom' in. Tijdens de looptijd betaalt u over dat bedrag geen aflossing maar alleen rente. De slotsom dient na afloop van de leaseperiode in één keer te worden betaald.

Welke land- en tuinbouw apparatuur leasen?

De meeste ondernemers die werkzaam zijn in de land- en tuinbouw sector, die leasen hun apparatuur met financial lease voor equipments. Met deze leasevorm leasen zij onmisbare uitrusting voor hun bedrijf zoals apparaten, machines en voertuigen. Voor de landbouw en tuinbouw kunt u bij ons equipment lease aanvragen voor allerlei machines en apparatuur. Hieronder doen wij een greep uit een aantal financial lease bedrijfsmiddelen die u bij ons kan leasen:

 • Tractor leasen
 • Aardappelrooier leasen
 • Balenpers/wikkelaar leasen
 • Bloemenverpakkingsmachine leasen
 • Bietenrooier leasen
 • Forwarder of Harvester leasen
 • Melkinstallatie leasen
 • Grasmaaier leasen
 • Grondbewerkingsmachine leasen
 • Hakselaar leasen
 • Combine leasen

Financial Lease ZZP ondersteunt het midden- en kleinbedrijf

Waarom zou u voor Financial Lease ZZP moeten kiezen? Wij zijn niet alleen de goedkoopste aanbieder van equipment lease in Nederland. Ook ondersteunen we het midden- en kleinbedrijf. Onze diensten richten zich dan ook met name op deze bedrijven. U kunt bij ons altijd terecht voor de beste financiële adviezen. Daarnaast maken we leasen voor startende ondernemers ook mogelijk.

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur