Voordeligste nationale autolease

Voordeligste nationale autolease

voordeligste-nationale-autolease
10-01-2019

Voordeligste nationale autolease

Bent u ZZP'er of Mkb'er? Of noemt u zichzelf liever freelancer of zelfstandige? Hoe het ook zij, vrijwel iedere ondernemer heeft voor een goede bedrijfsvoering in ieder geval een bedrijfsauto nodig. Bij u is dat waarschijnlijk net zo. De meeste ondernemers kopen een auto op afbetaling. Zij sluiten daarvoor een autolening af bij de bank of treffen een afbetalingsregeling bij een autobedrijf. In beide gevallen bent u verschrikkelijk duur uit! Heeft u een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen nodig, maar heeft u daarvoor niet zo 1-2-3 het geld liggen? Financier dan uw auto met onze voordelige nationale autolease. Dat is financial lease voor ondernemers. Financial lease is in feite gewoon een autolening, maar dan goedkoop en zonder strenge voorwaarden die bij banken gelden. Meer over onze voordeligste autolease leest u hieronder.

De voordelen van financial lease

Leasen is in bijna alle gevallen voordeliger dan een auto kopen. Tenzij u natuurlijk voor een dure leasevorm zoals operational lease kiest, waarbij u feitelijk een auto huurt. Financial lease is een zakelijke vorm van leasen en erg geschikt voor ondernemers die zelf niet een groot bedrag kunnen betalen voor een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto. Het voordeel van bedrijfswagen lease met financial lease is dat u meteen over een auto beschikt en daar zelfs economisch eigenaar van bent. Omdat de auto aan u wordt gefactureerd, heeft u de mogelijkheid om deze te activeren op de bedrijfsbalans als investering! Zodoende kan u fiscale regels toepassen, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Daarnaast kunt u de kosten van de btw verrekenen. En een groot voordeel van deze zakelijke autofinanciering is dat u deels zelf mag bepalen hoe lang u over het afbetalen doet. De maximale looptijd van financial lease is 60 maanden. Maandelijks betaalt u altijd 1 vast bedrag. Dit noemen we een maandtermijn en daarin zit een deel aflossing en een deel rente. De maandtermijnen zijn vrij van btw. De btw dient u immers vooruit te betalen.

Uitleg over onze 'nationale auto lease' voor ondernemers

Hiervoor hadden wij het in plaats van financial lease over 'voordelige nationale autolease'. Daarover zijn wij u natuurlijk uitleg verschuldigd. Om maar direct met de deur in huis te vallen: Financial lease en nationale autolease zijn dezelfde leasevormen. Alleen willen we daarmee benadrukken dat wij als leasemaatschappij landelijk actief zijn. Het voordeel voor u als ondernemer? Indien u een mooie personenauto of bedrijfswagen te koop heeft zien staan bij een bepaald autobedrijf, dan kunt u voor die auto bij ons een voordelige financial lease aanvragen! Al 24 uur na acceptatie kunt u het betreffende voertuig daarmee financieren. Veel autobedrijven bieden de mogelijkheid om een auto te kopen op afbetaling. Trap daar niet in. U betaalt dan veel te veel. Neem contact met ons op of vraag via Financial Lease ZZP een financial lease offerte aan. Dat doet u snel en eenvoudig door de benodigde voertuiggegevens in te vullen en vervolgens de aanvraag te verzenden. Wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling en houden u ondertussen op de hoogte.

Voordelen van leasen bij Financial Lease ZZP:
  • Géén kilometrages: U kunt onbeperkt kilometers rijden.
  • Aanbetaling: U bent niet verplicht om een bepaald bedrag aan te betalen.
  • De leasebedragen zijn vrij van btw.
  • U kunt kiezen voor occasion lease (dat is financial lease voor gebruikte auto's).
  • Een slottermijn inbouwen is mogelijk. Daarmee betaalt u een gedeelte van de aflossing na afloop van de looptijd.
  • U kunt een financiering aanvragen voor een auto elders of voor een voertuig uit onze leasevoorraad.
  • 24 uur na acceptatie kunt u al in uw lease auto rijden!
Vraag nu een offerte aan!

Leasen bij Financial Lease ZZP kunt u online regelen. Zo kunt u ook uw voorkeuren aangeven, o.a. voor het merk en type bedrijfsauto, brandstof en natuurlijk het bouwjaar. Vervolgens kunt u voor een auto naar keuze zelf een betaalplan samenstellen. U geeft uw wensen aan ons door met betrekking tot de looptijd, aanbetaling en slottermijn. Vervolgens verstuurt u de aanvraag en nemen wij deze binnen 24 uur in behandeling. U krijgt van ons een offerte op maat toegestuurd en hoort vervolgens welke gegevens wij nog van u nodig hebben. Het aanleveren van jaarcijfers is niet verplicht! Uiteraard kunt u op dezelfde manier ook financial lease aanvragen voor een auto die u elders te koop heeft zien staan.