Voordelen van zakelijk een Financial Lease auto rijden

Voordelen van zakelijk een Financial Lease auto rijden

voordelen-van-zakelijk-financial-lease-auto-rijden
15-11-2018

Voordelen van zakelijk een Financial Lease auto rijden

Wat zijn de voordelen van het zakelijk leasen van een Financial Lease auto? Is een financial lease auto interessant voor u als ondernemer? Kunt u als startende ondernemer ook leasen? Wat is Financial Lease? Er zijn veel vragen omtrent zakelijk leasen die wij graag voor u beantwoorden. De belangrijkste voordelen van financial lease hebben wij voor u alvast op een rijtje gezet.

Altijd het voordeligste Financial Lease Tarief

U kiest zelf welke auto u wilt leasen (een nieuwe auto, occasion of een bedrijfswagen), Financial Lease ZZP zorgt dat u het voordeligste Financial Lease tarief ontvangt. Starter, eenmanszaak, V.o.F. of een BV, bij ons kunt u in de meeste gevallen voordelig leasen zonder jaarcijfers. Bij occasion lease heeft de auto die u leaset de eerste forse afschrijving al gehad waardoor de maandlasten van uw financial lease fors voordeliger uitkomen. Onderhoud, verzekering en brandstofkosten heeft u in eigen beheer, u kiest daarin zelf met welke maatschappij u zaken doet. Aan het einde van het contract bent u de eigenaar van de auto, de restwaarde van uw financial lease auto is voor u dus een extra voordeel van financial lease.

Fiscale voordelen Financial Lease

U bent direct economisch eigenaar van uw financial lease auto en kunt daarmee gebruik maken van alle fiscale voordelen die behoren bij het eigendom van een zakelijke auto. De btw kunt u in één keer verrekenen met uw aangifte omzetbelasting. Uiteraard zijn de kosten voor rente en afschrijving van uw leasetermijn fiscaal aftrekbaar, mocht u ervoor in aanmerking komen dan kunt u zelfs gebruik maken van willekeurige afschrijving bij financial lease.

Kies zelf een looptijd van uw Financial Lease contract.

U bepaalt zelf welke looptijd u wenst voor uw financial lease contract. Hierin kunt u kiezen tussen 12 en 60mnd, mede afhankelijk van de leeftijd van uw auto. In een financial lease contract mag de auto die u leaset niet ouder worden dan 120mnd (10 jaar ). Een auto van 7 jaar oud, zouden wij dus nog 3 jaar voor u kunnen onderbrengen in een leaseconstructie. Het meest wordt er bij financial lease gekozen voor een looptijd van 60mnd, dit omdat dan de afschrijving van de financial lease auto gelijk loopt aan de maximale fiscale afschrijving van uw financial lease auto binnen de toelaatbare grenzen van de belastingdienst.

Meer weten? Onze lease adviseurs staan u graag persoonlijk te woord via 085 - 773 1079.