Financial Lease, Auto Leasen

Financial Lease, Auto Leasen

financial-lease-auto-leasen
02-01-2019

Financial Lease, Auto Leasen

Bij Financial Lease ZZP kunt u tegen zeer scherpe tarieven een auto leasen. Alle ZZP'ers en Mkb'ers zijn bij ons welkom, ook starters. U kunt bij ons kiezen uit een enorme voorraad aan btw voertuigen. Dit zijn lease auto's die klaar staan om geleverd te worden. Want niet alleen beoordelen wij uw financial lease aanvraag binnen 1 werkdag, óók vinden wij het belangrijk dat u na de acceptatie zo snel mogelijk over uw nieuwe lease auto of bedrijfswagen beschikt. Zo kunt u uw bedrijfsvoering continueren.

Geen geld om een auto te kopen? Ga leasen!

Heeft u geen geld om een auto te kopen, maar kunt u wel maandelijks wat geld missen? Dan is een financial lease auto een uitkomst. Ga dus leasen! Financial lease is voor veel ondernemers een uitkomst. Zo hoeft u niet over veel spaargeld te beschikken om toch in een nieuwe lease auto of goede occasion te kunnen rijden. Het biedt daarnaast ook vele andere mogelijkheden. Zo zijn de leasebedragen vrij van btw, omdat deze worden verrekend bij de aanschaf van de personenauto of bedrijfswagen. Die btw mag u als btw-plichtige ondernemer bij uw eerstvolgende btw-aangifte verrekenen. En omdat het voertuig rechtstreeks aan uw onderneming wordt gefactureerd, kunt u deze op uw bedrijfsbalans plaatsen. Zodoende heeft u o.a. recht op investeringsaftrek, renteaftrek en andere fiscale voordelen.

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijke financieringsvorm en dus een lening voor ondernemers. U gaat een overeenkomst aan met een leasemaatschappij, in dit geval met Financial Lease ZZP, waarbij de lease auto het onderpand is. U kunt financial lease aanvragen voor een personenauto of bedrijfswagen. Veel ZZP'ers en Mkb'ers kiezen voor een nieuw voertuig, maar met financial lease kunt u ook prima een occasion financieren. Met financial lease koopt u in feite een auto. U bent dan ook meteen economisch eigenaar daarvan! Dit is niet het geval bij dure leasevormen zoals operational lease. Omdat u als ondernemer niet in een keer al uw geld aan een auto hoeft uit te geven, kunt u uw bedrijfskapitaal investeren in zaken die op dit moment meer prioriteit hebben. Zo kunt u het geld gebruiken voor de aanschaf van belangrijke bedrijfsmiddelen of voor het uitbreiden van uw winkelvoorraad, om maar iets te noemen. 

De voordelen van auto leasen bij Financial Lease ZZP:

  • Financial Lease ZZP rekent de laagste leasetarieven van Nederland!
  • Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.
  • Startende ondernemers kunnen leasen zonder jaarcijfers.
  • U bent niet verplicht om een aanbetaling te doen.
  • Bij ons geen verborgen kosten.
  • U profiteert van veel fiscale voordelen.
  • Tevens bent u meteen eigenaar van uw lease auto of bedrijfswagen!