De gunstige Financial Lease ZZP Bijtellers voor 2015

De gunstige Financial Lease ZZP Bijtellers voor 2015


Bij Financial Lease ZZP houden wij u graag op de hoogte van het voordeel wat er voor u als ondernemer te behalen valt door de keuze van uw Financial Lease Auto. Eén van de kosten voor u als zzp’er voor het privé gebruik van uw Financial Lease auto is de bijtelling, daar valt ook in 2015 nog genoeg voordeel te behalen.

Een elektrische Financial Lease auto blijft voor veel ZZP’ers een stap te ver door de hoge aanschafprijs. Financial Lease ZZP maakt u graag een voordelig Financial Lease voorstel, maar met aanschaf prijzen van rond de € 70.000,- kan het wel eens voorkomen dat het BTW bedrag al teveel is om voor te financieren.  De verwachting is echter dat volledig elektrisch rijden wel verder aantrekt vanwege de laagste bijtelling. Daarnaast komen er steeds meer voordelige alternatieven die ook een goed bereik hebben á 300 km. en die niet veel meer kosten dan een behoorlijke middenklasse. In de tussentijd zijn er nog goede alternatieve optie te vinden met financiallease plug-inhybrides, waarover u als ZZP’er (zolang ze minder dan 50g CO2/km uitstoten) net als in 2014 maar 7% over hoeft bij te tellen.

Huidige 7%bijtellers bij Financial Lease ZZP

De lijst van modellen dat al in januari bij Financial Lease ZZP beschikbaar zijn, bevat vooral de bekenden zoals publiekslieveling Mitsubishi Outlander PHEV, de Volkkswagen Golf GTE, de Volvo V60 Plug-in Hybrid en BMW’s i-modellen. Relatief nieuw is de Audi A3 e-Tron, die pas sinds najaar 2014 leverbaar is, terwijl de Ford C-Max Energi Plug-in Hybrid in januari 2015 voor het eerst bij de dealers staat.

Financial Lease ZZP lijst

De toppers die verwacht worden bij Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP Kijkt vooruit en dan kunnen we het komende jaar nog de nodige financiallease plug-inhyride’s verwachten. Volkswagen heeft de Passat GTE aangekondigd, welke de 150pk-sterke 1.4 TSI uit de Golf GTE combineert met een net iets sterkere elektromotor van 115pk, samen goed voor maximaal 215pk. Volkswagens Passat GTE komt in de tweede helft van 2015 beschikbaar.

Wie 215pk te weinig vind maar toch niet meer dan 7% wil bijtellen, moet de showroom van Mercedes-Benz in de gaten gaan houden. Das Haus heeft namelijk aangekondigd dat ze in 2015 komen met de C350 e Plug-in Hybrid. Hoewel Mercedes-Benz zelf nog geen details heeft vrijgegeven over deze auto, los van het feit dat deze in de gunstige 7%-bijtellingscategorie valt, gaan er geruchten dat de C-Klasse zal beschikken over liefst 279pk. Daarmee moet de C350 e in 5,9 seconden naar de honderd kunnen sprinten.

Volvo XC90 T8

Wanneer het iets meer mag zijn en bij de 7%-bijtellers niks naar uw smaak te vinden is, dan is er nog de categorie 14%. Die wordt gedomineerd door kleine zuinigheidswonderdjes als de Volkswagen Polo BlueMotion, Renault Clio, Peugeot 208 en andere stadsauto’s. Er zijn gelukkig ook enkele uitzonderingen. Neem bijvoorbeeld de guitige Citroën C4 Cactus BlueHDi, de zakelijke Lexus CT200h, de Toyota Auris Touring Sports of de Peugeot 308 BlueHDi.

Echt leuk wordt het met de plug-inhybrides die net niet zuinig genoeg zijn om in aanmerking te komen voor 7%-bijtelling. Zo hoef u als zzper over de Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid maar 14% bij te tellen, zowel bij korte en lange wielbasis. Ook de Porsche Cayenne en Panamera S-E Hybrid zijn gunstig in de bijtelling, terwijl de al even zuinige 918 Spyder helaas is uitverkocht.

De glansrol is echter weggelegd voor de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine. Deze 400pk sterke plug-inhybride begint bij 76.495 euro maar dat heeft Volvo Nederland er niet van weerhouden vrijwel de gehele productie van deze grote SUV te claimen. Die gaan we nog veel terugzien op onze snelwegen.

Financial Lease Twente heeft een speciale Financial Lease actie voor de Volvo XC90 T8

De Financial Lease Actie van het jaar wordt door Financial Lease Twente in januari gemaakt, voor de Volvo XC90 T8 bieden zij een Financial Lease Tatief van 4,9%. Dat is het laagste tarief van Nederland, maar liefst 2 Procent punt lager dan Volvo Finance. Op een behoorlijke investering scheelt u dat honderden euro’s

financial leaseadviseur