De beste optie voor de auto van een zzp’er? Financial lease

De beste optie voor de auto van een zzp’er? Financial lease


Als zelfstandige zonder personeel, kortweg zzp’er, zijn de liquide middelen meestal beperkt. En áls u al ruim in uw werkkapitaal zit, dan wilt u dat meestal ook zo houden. Daarom is een auto van de zaak voor u meestal veel voordeliger als u die koopt via financial lease.

Het meeste geld op zak houden dankzij Financial Lease

Sluit u een financial lease contract? Grote kans dat dit voor u als zzp’er, kleine zelfstandige of startende ondernemer financieel een stuk aantrekkelijker is. U houdt immers het grote geld op zak en beschikbaar voor andere financiële keuzes en investeringen. Overweegt u om uw bedrijfswagen te financial leasen? Vaak moet u dan wel eerst cijfers over uw bedrijf laten zien. Omzet, winst, prognoses en andere onderbouwende bewijzen. Er zijn ook leasemaatschappijen waar u alleen een ondernemersplan met financiële onderbouwing hoeft te laten zien als bewijs. Wilt u niet al dat gedoe en vooral ook snel beschikken over uw financial lease auto? Bij Financial Lease ZZP gaat het allemaal stukken makkelijker. Als maatschappij werken wij met andere financieringsmiddelen dan de gebruikelijke banken en leasebedrijven. En omdat de auto het onderpand blijft tot u hem helemaal hebt afbetaalt met uw financial lease termijnen, durven wij het risico wel te nemen. Resultaat? Al binnen enkele dagen rijdt u in uw eigen splinternieuwe of jonggebruikte bedrijfswagen.

Deel aanbetalen kan ook

Wilt u wel een deel aanbetalen aan uw nieuwe lease auto? En zo uw maandbedrag omlaag brengen? Ook die mogelijkheid is er bij Financial Lease ZZP. Bel of mail eens met ons auto specialisten team en vraag om een vrijblijvend voorstel. Wedden dat u verbaasd bent over de snelheid en het gemak? En over hoe weinig papierrompslomp en gedoe u er zelf mee hebt? Neem de proef op de som. Wat hebt u te verliezen door op deze manier vrijblijvend uw mogelijkheden tot investeren in een lease auto te onderzoeken?

financial leaseadviseur