bedrijfsauto leasen

Financial lease bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen voor jouw onderneming? Financier deze dan met financial lease. Dit is een betrouwbare vorm van leasen waarmee je bovendien meteen economisch eigenaar wordt van de bedrijfswagen. Een goede bedrijfswagen is vaak noodzakelijk. Misschien is het je werkplek, maar het is ook nog eens het visitekaartje van jouw bedrijf! Omdat je met deze vorm van leasen meteen eigenaar bent van het voertuig, kun je zelf bepalen hoe je de auto inricht en wat je ermee doet. Zo kun je jouw wagen bijvoorbeeld voorzien van contactgegevens en een bedrijfslogo.

Zekerheid en voordelig leasen!

Financial lease geeft ondernemers extra lucht. Zo hoef je ook niet jouw volledige bedrijfskapitaal te investeren en behoud je dus je liquiditeit, zodat je kunt blijven investeren en ondernemen. Tegelijk beschikt je wel direct over een bedrijfswagen. Maandelijks los je deze af in voor jou betaalbare termijnen. Financial lease wordt, voor de financiering van bedrijfswagens, in Nederland het meest afgesloten. Je kunt een bedrijfswagen lease aanvragen voor nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens. En uiteraard bepaal je zelf welke bedrijfswagen je leaset. Of je nou een bedrijfswagen met laadbak koopt, bedrijfswagen met een laadklep of een variant met een dubbele cabine: alles is mogelijk.

Zakelijk een bedrijfswagen leasen? Daarvan profiteert je onderneming!

Een bedrijfswagen leasen is ook goed nieuws voor jouw onderneming! Niet alleen helpt een dergelijke financiering je aan een goede vervoersoplossing, óók kun je daarmee geld overhouden voor belangrijke bedrijfsinvesteringen die je nog moet doen. En als je minder dan 500 kilometer privé rijdt per jaar, dan hoef je geen bijtelling te betalen. Vraag via onze leasecalculator een voordelige bedrijfswagen lease aan.

Je bent meteen eigenaar van jouw bedrijfswagen

Wil je zeggenschap hebben over jouw bedrijfswagen? Kies dan voor financial lease. Je bent dan direct eigenaar van de bedrijfsauto en je lost jouw financiering af in vaste, maandelijkse termijnen. Daarnaast kun je van fiscale voordelen profiteren, omdat de wagen aan jou wordt gefactureerd. Zo kun je de btw over de aanschafprijs terugvorderen, investeringsaftrek toepassen en daarnaast ook nog eens profiteren van renteaftrek. Je blijft je liquiditeit behouden én ook jouw kredietfaciliteit.

Occasion lease bedrijfswagens

Je kunt natuurlijk kiezen voor een gloednieuwe wagen voor jouw onderneming. Het voordeel van een nieuwe bedrijfswagen is dat je de eerstkomende jaren nauwelijks tot geen omkijken hebt naar onderhoud. Daarop kun je dus geld besparen. Maar er zijn ook voldoende goede occasions vanaf 1 tot 8 jaar oud waaruit je kunt kiezen. Als je kiest voor een bedrijfswagen occasion van bijvoorbeeld 1 of 2 jaar oud, dan kun je kiezen voor een kortere looptijd of voor lagere maandlasten. Een auto verliest voornamelijk in de eerste jaren veel van zijn waarde. Daar kun je dan van profiteren.