bedrijfsauto leasen

Financial lease bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw onderneming? Financier deze dan met financial lease. Dit is een betrouwbare vorm van leasen waarmee u bovendien meteen economisch eigenaar wordt van uw bedrijfswagen. Een goede bedrijfswagen is vaak noodzakelijk. Misschien is het uw werkplek, maar het is ook nog eens het visitekaartje van uw bedrijf! Omdat u met deze vorm van leasen meteen eigenaar bent van het voertuig, kunt u zelf bepalen hoe u de auto inricht en wat u ermee doet. Zo kunt u uw wagen bijvoorbeeld voorzien van uw contactgegevens en een bedrijfslogo.

Zekerheid en voordelig leasen!

Financial lease geeft ondernemers extra lucht. Zo hoeft u ook niet uw volledige bedrijfskapitaal te investeren en behoudt u dus uw liquiditeit, zodat u kunt blijven investeren en ondernemen. Tegelijk beschikt u wel direct over een bedrijfswagen. Maandelijks lost u deze af in voor u betaalbare termijnen. Financial lease wordt, voor de financiering van bedrijfswagens, in Nederland het meest afgesloten. U kunt een bedrijfswagen lease aanvragen voor nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens. En uiteraard bepaalt u zelf welke bedrijfswagen u leaset. Of u nou een bedrijfswagen met laadbak koopt, bedrijfswagen met een laadklep of een variant met een dubbele cabine: Alles is mogelijk.

Zakelijk een bedrijfswagen leasen? Daarvan profiteert uw onderneming!

Een bedrijfswagen leasen is ook goed nieuws voor uw onderneming! Niet alleen helpt een dergelijke financiering u aan een goede vervoersoplossing, óók kunt u daarmee geld overhouden voor belangrijke bedrijfsinvesteringen die u nog moet doen. En als u minder dan 500 kilometer privé rijdt per jaar, dan hoeft u geen bijtelling te betalen. Vraag via onze leasecalculator een voordelige bedrijfswagen lease aan.

U bent meteen eigenaar van uw bedrijfswagen

Wilt u zeggenschap hebben over uw bedrijfswagen? Kies dan voor financial lease. U bent dan direct eigenaar van de bedrijfsauto en u lost uw financiering af in vaste, maandelijkse termijnen. Daarnaast kunt u van fiscale voordelen profiteren, omdat de wagen aan u wordt gefactureerd. Zo kunt u de btw over de aanschafprijs terugvorderen, investeringsaftrek toepassen en daarnaast ook nog eens profiteren van renteaftrek. U blijft uw liquiditeit behouden én ook uw kredietfaciliteit.

Occasion lease bedrijfswagens

U kunt natuurlijk kiezen voor een gloednieuwe wagen voor uw onderneming. Het voordeel van een nieuwe bedrijfswagen is dat u de eerstkomende jaren nauwelijks tot geen omkijken heeft naar onderhoud. Daarop kunt u dus geld besparen. Maar er zijn ook voldoende goede occasions vanaf 1 tot 8 jaar oud waaruit u kunt kiezen. Als u kiest voor een bedrijfswagen occasion van bijvoorbeeld 1 of 2 jaar oud, dan kunt u kiezen voor een kortere looptijd of voor lagere maandlasten. Een auto verliest voornamelijk in de eerste jaren veel van zijn waarde. Daar kunt u dan van profiteren.