Lease voorraad

125 Renault Clio occasions beschikbaar voor financial lease

Renault Clio leasen

De Clio is op de markt gebracht door de Franse autofabrikant als een compacte hatchback met een sportief design, voor het eerst geïntroduceerd in 1990. De vierde generatie wordt geproduceerd vanaf 2012. Het nieuwe design van de Clio valt erg in de smaak, waardoor het tegenwoordig één van de populairste auto's is in Nederland. Renault maakt zich nu ook op voor de vijfde generatie, ergens in 2019 wordt deze gepresenteerd. Wel weten we dat de Clio een nieuwe, verleidelijke look krijgt met een volledig vernieuwd interieur.

Clio Occasions

Een Clio is ook een uitstekende keuze als tweedehands auto. Een nieuwe Clio rijd je vanaf zo'n 16.000 euro, maar een betrouwbare tweedehands heb je al vanaf zo'n 7.000 euro. Ideaal wanneer je als ZZP'er geld over wilt houden voor andere investeringen.

Varianten van de Clio

Er zijn meerdere varianten beschikbaar in verschillende prijsklassen. Het model Clio Life behoort tot de goedkoopste uitvoeringen, opgevolgd door de Zen. Ook wordt de Clio aangeboden in luxere modellen, zoals de Limited, de Intens en de Bose. Intens beschikt bijvoorbeeld over LED Pure Vision koplampen en de Bose over speciale Bose bekleding.