Finance lease

Finance lease

Finance lease is een vorm van leasen waarbij de leasenemer het volledige economische eigendom van de lease auto bezit. De kredietverstrekker is enkel juridisch eigenaar. Alleen de lease auto dient als onderpand voor de financiering. U kunt daarom zorgeloos investeren in uw mobiliteit, terwijl uw werkkapitaal en uw liquiditeit behouden blijft.

Auto leasen met finance lease

Kom ik in aanmerking voor finance lease? Om finance lease aan te vragen, moet u een ondernemer zijn. Daarvoor dient u ingeschreven te staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Ook moet u bij of vóór aflevering van de auto de btw over het aanschafbedrag betalen. Vervolgens kunt u uw lease auto activeren op de bedrijfsbalans, waardoor u de gemaakte btw kosten kunt terugvorderen van de Belastingdienst. Lees hier meer over de btw bij financial lease.

Finance lease geeft u de zekerheid van een vast maandbedrag, ongeacht het aantal gereden kilometers per jaar. Ook kunt u gebruik maken van verschillende fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.

Ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte lease auto’s

In onze actuele leasevoorraad staan geen auto’s of bedrijfswagens ouder dan 8 jaar. Onze occasions zijn daarom nog van prima kwaliteit. Wij werken samen met meer dan 350 autodealers verdeeld over heel het land. U kunt daarom ook altijd een auto vinden bij u in de buurt door te zoeken op postcode!

Aanbod Personenauto's     Aanbod Bedrijfswagens

Goedkoop leasen

Met onze leasecalculator geven wij u een realistisch beeld van uw maandtermijnen. Wij zijn bankonafhankelijk, waardoor wij u de goedkoopste aanbieding kunnen doen. Vraag vandaag nog een offerte aan en u ontvangt binnen één werkdag een voorlopig voorstel!