Finance lease

Finance lease

Finance lease is een vorm van leasen waarbij de leasenemer het volledige economische eigendom van de lease auto bezit. De kredietverstrekker is enkel juridisch eigenaar. Alleen de lease auto dient als onderpand voor de financiering. Je kunt daarom zorgeloos investeren in je mobiliteit, terwijl jouw werkkapitaal en liquiditeit behouden blijft.

Auto leasen met finance lease

Kom ik in aanmerking voor finance lease? Om finance lease aan te vragen, moet je een ondernemer zijn. Daarvoor dien je ingeschreven te staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Ook moet je bij of vóór aflevering van de auto de btw over het aanschafbedrag betalen. Vervolgens kun je jouw lease auto activeren op de bedrijfsbalans, waardoor je de gemaakte btw kosten kunt terugvragen van de Belastingdienst. Lees hier meer over de btw bij financial lease.

Finance lease geeft jou de zekerheid van een vast maandbedrag, ongeacht het aantal gereden kilometers per jaar. Ook kun je gebruik maken van verschillende fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.

Ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte lease auto’s

In onze actuele leasevoorraad staan geen auto’s of bedrijfswagens ouder dan 8 jaar. Onze occasions zijn daarom nog van prima kwaliteit. Wij werken samen met meer dan 350 autodealers verdeeld over heel het land. Je kunt daarom ook altijd een auto vinden bij jou in de buurt door te zoeken op postcode of via deze kaart!

Aanbod Personenauto's     Aanbod Bedrijfswagens

Goedkoop en helder leasen

Met onze leasecalculator geven wij een realistisch beeld van jouw te verwachten maandtermijnen. Wij zijn bankonafhankelijk, waardoor wij jou de goedkoopste aanbieding kunnen doen. Vraag vandaag nog een offerte aan en je ontvangt binnen één werkdag een voorlopig voorstel!