Fiat leasen

Fiat leasen

Het Italiaanse automerk Fiat, opgericht in 1899 is vooral groot geworden met kleine auto's en dat zie je tot op de dag van vandaag terug. Maar ook produceren ze trendy personenauto's, bestelauto's, bedrijfswagens en zijn ze actief in de racewereld. Daarnaast behoren de modellen van Fiat tot één van de mileuvriendelijkste auto's op de markt.

Lease voorraad van Fiat

De Panda, de Punto en de 500 (in al zijn uitvoeringen) spelen een belangrijke rol voor Fiat in de compacte klasse. Perfect voor het drukke verkeer in grote steden. De Tipo, 500X (crossover) en 500L (mpv) vind je in de compacte middenklasse. Ook vind je bedrijfswagens van Fiat, zoals de Dobló en de Ducato.

Bekijk hier de voorraad van Fiat

Fiat occasions

Wil je graag kosten besparen en hoef je niet in een nieuwe auto te rijden? Dan is het leasen van een occasion wat voor jou. Onze tweedehands auto's zijn nooit ouder dan 8 jaar en nog steeds betrouwbaar.

Auto lease voor een Fiat die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.