BMW lease

BMW Lease

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Met een BMW kom je altijd goed voor de dag! BMW levert al zo’n 100 jaar top kwaliteit en is vooral een populair merk onder zakelijke rijders. BMW auto’s hebben een sportief uiterlijk en zijn vaak redelijk prijzig, maar er zijn ook minder dure modellen beschikbaar. Ook spreken autojournalisten steeds meer over de perfecte balans tussen comfort en rijgedrag bij BMW auto's. BMW gebruikt sinds 1970 de slogan "The ultimate Driving Engine". 

Voorraad BMW auto’s

Wij bieden meerdere soorten BMW’s aan in onze leasevoorraad, bijvoorbeeld de 1 of de 2 Serie, de BMW 3-serie, de 4, 5, 6 of 7 Serie, de i3 of een SUV uit de X serie. Ook is BMW actief op het gebied van elektrische modellen. Kies jouw gewenste BMW uit onze leasevoorraad.

Bekijk hier ons BMW aanbod

BMW occasions

Je hebt niet alleen keuze uit verschillende modellen, ook heeft BMW de beste tweedehands auto’s mét zekerheid. Het leasen van een occasion vermindert het gevoel van een BMW rijden niet. Daarnaast zijn deze zeer betaalbaar, ook voor startende ondernemers. De occasions uit onze voorraad zijn nooit ouder dan 8 jaar en direct leverbaar!

Auto lease voor een BMW die niet in onze leasevoorraad staat?

Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een financial lease aanvragen door jouw gegevens en de gegevens van de auto in te vullen in onze leasecalculator.