Audi A4 lease

Audi A4 lease

In 1994 werd de eerste Audi A4 geproduceerd, het is inmiddels al bij de vijfde generatie én het best verkopende model van Audi. De Audi A4 is een compacte, maar luxe auto. Het is een serieuze auto, zonder dat je het gevoel hebt in een écht grote auto te rijden. Het design kenmerkt zich door scherpe lijnen en strakke vlakken met een typische Audi grille aan de voorkant.

Al sinds de introductie is de A4 populair als zakenauto. Ideaal voor de zakenman die graag een premium auto wil rijden, maar voor wie de A6 nog net één stapje te ver is.

In het D-segment heeft de A4 veel concurrentie. Zo heeft Volvo de S60 en V60, Opel de Insignia, Mercedes-Benz de C-Klasse en BMW de 3-Serie.

Pluspunten Audi A4:
  • Tijdloos uiterlijk
  • Betrouwbaar
  • Sterk imago
  • Fijne rijeigenschappen
  • Toonaangevende technologie
Audi A4 occasions

Een nette A4 is een gewilde occasion. Aangezien de Audi A4 één van de meest gewilde modellen was én is, zijn er genoeg occasions te koop. Deze zijn natuurlijk ook een stuk goedkoper dan een nieuwe Audi, aangezien ze de eerste flinke afschrijving al hebben gehad.

Varianten

In de Audi A4 reeks kun je kiezen uit de dynamische A4 Allroad (crossover), de A4 Avant (stationwagen), de sportievere S4 Avant en de RS4 Avant. Bekijk ons aanbod hieronder!