Informatie over financial lease bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw onderneming? Financier deze dan met financial lease. Dit is een betrouwbare vorm van leasen waarmee u bovendien meteen economisch eigenaar wordt van uw bedrijfsbus- of wagen. Een goede bedrijfswagen hebben is vaak noodzakelijk. Misschien is het uw werkplek maar tegelijk is het ook nog eens het visitekaartje van uw bedrijf! Omdat u meteen eigenaar bent van het voertuig met financial lease, kunt u zelf bepalen hoe u de auto inricht en wat u ermee doet. Zo kunt u uw wagen bijvoorbeeld voorzien van uw contactgegevens en een bedrijfslogo. Meer over financial lease en bedrijfswagens leest u hieronder.

Zekerheid en voordelig zakelijk leasen met financial lease!

Financial bedrijfswagen lease geeft ondernemers extra lucht. Zo hoeft u ook niet uw bedrijfskapitaal 'op te eten' en behoud u dus uw liquiditeit zodat u kunt blijven investeren en ondernemen. Tegelijk beschikt u wel direct over een bedrijfswagen. Maandelijks lost u deze af in kleine, behapbare termijnen. Financial lease wordt, voor de financiering van bedrijfswagens, in Nederland het meest afgesloten. U kunt financial lease voor een bedrijfswagen aanvragen voor zowel nieuwe bedrijfsauto's als voor occasions. En uiteraard bepaald u zelf welke bedrijfswagen u leaset. Of u nou een bedrijfswagen met laadbak koopt, bedrijfswagen met een laadklep of een variant met een dubbele cabine: Alles is mogelijk.

Zakelijk een bedrijfswagen leasen? Daarvan profiteert uw onderneming!

Met financial lease een bedrijfswagen leasen is ook goed nieuws voor uw onderneming! Niet alleen helpt een dergelijke financiering u aan een goede vervoersoplossing, óók kunt u daarmee geld overhouden voor belangrijke bedrijfsinvesteringen die u nog moet doen. En als u minder dan 500 kilometer privé rijdt per jaar, dan hoeft u geen bijtelling te betalen. Vraag via deze website een voordelige bedrijfswagen lease aan.

U bent meteen eigenaar van uw bedrijfsbus- of wagen

Wilt u zeggenschap hebben over uw bedrijfsbus- of wagen? Kies dan voor financial lease. U bent dan direct eigenaar van de bedrijfsauto en u lost uw financiering af in vaste, maandelijkse termijnen. Onderwijl kunt u van fiscale voordelen profiteren omdat de wagen aan u wordt gefactureerd. Zo kan u de btw over de aanschafprijs terugvorderen, investeringsaftrek toepassen en daarnaast ook nog eens profiteren van de renteaftrek. U blijft uw liquiditeit behouden én ook uw kredietfaciliteit.

Occasion lease bedrijfswagens

U kunt natuurlijk kiezen voor een gloednieuwe wagen voor uw onderneming. Het voordeel van een nieuwe bedrijfsbus of bestelwagen is dat u de eerstkomende jaren nauwelijks tot geen omkijken heeft naar onderhoud. Daarop kunt u dus geld besparen. Maar er zijn ook voldoende goede occasions vanaf 1 tot 8 jaar oud waaruit u kan kiezen. Als u kiest voor een bedrijfswagen occasion van bijvoorbeeld 1 of 2 jaar oud, dan kunt u kiezen voor een kortere looptijd of voor lagere maandlasten. Een auto verliest voornamelijk in de eerste jaren veel van zijn waarde. Daar kan u dan van profiteren.

 Leasevoorraad

financiallease voorraad

Financial Lease ZZP biedt u de grootste financiallease voorraad met enkel BTW auto's en bedrijfswagens. Het beste nationale autolease aanbod voor Occasion Lease of een nieuwe Financial Lease Auto 

Bekijk volledig leasevoorraad

 Lease calculator

Heeft u elders een occasion gevonden? Bereken het voordeligste Financial Leasetermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Prijs vanaf

281,- p/m

 

Laatste nieuws

financial leaseadviseur